Bremser – Få 3 tilbud på nye bremser

Spar tid og penge! Få op til 3 tilbud og priser på udskiftning af bremser til din bil. Det er nemt og hurtigt. Klik her og se mere.

Tilbud på udskiftning af bremser

Bremseskiver og bremseklodser slides ved kørsel og skal med tiden udskiftes.

Uanset, om du søger udskiftning af bremseskiver- og klodser eller udskiftning af tromlebremser, kan du via Auto3tilbud.dk få 3 tilbud fra lokale autoværksteder.

Få nemt og hurtigt 3 tilbud på nye bremser

Når du kører bil, slider du konstant på bremserne. Derfor er netop bremserne også én af de dele på din bil, der oftest kræver udskiftning.  Selvom bremseskiver og bremseklodser i sig selv ikke er særlig dyre, kan det alligevel tage en mekaniker et par timer at skifte bremserne, og derfor har timeprisen en væsentlig rolle at spille for den samlede pris.

Ved at indhente flere forskellige tilbud på nye bremser, vil du kunne spare penge på værkstedsregningen. Auto3tilbud.dk gør det nemt for dig at indhente tilbud, uden at du behøver at ringe til samtlige værksteder i byen – og blive afvist af dem, der alligevel ikke har tid.

Sådan benytter du tilbudsservicen

Ønsker du at modtage op til 3 tilbud på nye bremser, skal du blot udfylde den online forespørgsel, hvor du oplyser, at du gerne vil have tilsendt tilbud på nye bremser. Ønsker du samtidig service af din bil eller øvrige reparationer, kan du oplyse det samtidig.

I forespørgslen oplyser du informationer om din bil, eventuelt blot ved at indtaste din nummerplade. Derudover oplyser du dit postnummer, så dine tilsendte tilbud kommer fra mekanikere i lokalområdet, og slutteligt indtaster du din mailadresse, så du inden for 24 timer kan modtage op til 3 tilbud.

Når du har modtaget tilbuddene, er det helt op til dig at sammenligne og vælge det bedste tilbud. Det kan du både gøre ud fra pris, profiler af værkstederne og anmeldelser fra tidligere brugere. Du kan desuden booke tid hos den valgte mekaniker direkte via mailen. Det er både nemt og hurtigt.

Hvad koster det at skifte bremser?

Prisen på nye bremser, afhænger af din bil, da selve indkøbsprisen på reservedelene varierer, afhængigt af bilmærke- og model. Skiverne alene kan variere fra 250 – 900 kr. pr. skive. Dertil kommer autoværkstedets timepris, da de kan variere en del – selv inden for samme byskilt.

Skift af ét sæt bremser (skiver og klodser) vil typisk koste mellem 2.000 og 4.500 kr. inkl. timeløn. Det er prisen for enten for- eller bagbremserne, da de sjældent trænger til udskiftning på samme tid.

Hvornår skal bremseskiver skiftes?

Der er ikke lovpligtige intervaller for udskiftning af bremseskiver, men typisk vil bremseskiverne, afhængigt af bilmærke- og model, kunne køre 80.000 – 120.000 km, før de er slidt ned og trænger til en udskiftning.

Hvis bremseskiverne får et lilla skær, vil det typisk betyde, at de har været overophedet, og det kan skyldes slitage. Det bør tjekkes af et autoværksted.

Piver bremserne, kan det også være tegn på slitage. Men pivende bremser kan også have andre årsager. Du bør stadig få dem tjekket for at være på den sikre side. Skyldes den skurende lyd, at bremserne er nedslidte, vil du desuden kunne se tydelige riller eller furer fra bremseklodserne på bremseskiverne.

Ved service af din bil, vil bremserne også blive tjekket, og du kan få en opdatering på, hvor slidte dine bremser er.

Læs også hvor ofte du bør behandle undervognen med rustbeskyttelse

Typisk vil man skifte bremseklodser samtidig med bremseskiverne, da hjulet alligevel er skilt ad, og bremseklodserne i sig selv koster ikke særlig meget. Derfor vil det blive en væsentligt større udbetaling, hvis du alligevel skal have skiftet bremseklodser kort efter skift af bremseskiver.

Bremser piver – hvad er årsagen?

er kan være mange årsager til, at bremserne piver:

De kan trænge til at blive smurt

Der kan sidde noget i klemme i bremseskiven

Bremserne kan være slidte og trænge til udskiftning

Som udgangspunkt bør bremserne ikke pive, og du bør opsøge en mekaniker, hvis det er tilfældet. Er der tale om sidstnævnte årsag, kan det være farligt at køre i bilen, da bilen vil få en længere bremselængde, når bremserne er nedslidte, og de derfor ikke virker efter hensigten.

+